Dagens outfit

Älskar svart och vitt med en stark färg.

Untitled


Untitled

STAR.Z.!!


The Piratebay

fan va glad jag blev när man läste detta. Detta innebär att deras rättegång som göras om och att dom kanske inte alls får samma dom som innan :D ska bli spännande o se hur detta utvecklas:D

Säljer på Tradera

Nu har jag ränsat lite bland mina kläder och lagt ut dem på Tradera så kolla gärna in dom o se om det är något du vill ha.



Shyst outfit

Här är en till outfit som jag hittade o som jag gillade.


Untitled

Untitled by :x: rοκκstαr princεzz :x: featuring Forever21 jeans

Dagens Outfit

Your love is like a river, peaceful and deep. Your soul is like a secret that I never could keep.

Your love is like a river, peaceful and deep. Your soul is like a secret that I never could keep. by Christinaa! featuring Hollister Co. shorts

söt cupcake outfit <3

Summer Cupcake

Summer Cupcake by Unique Rebel featuring Forever21 shorts

Dino RPG

Började spela ett gratis Online RPG. man köper sin dino ch sen lvlar man upp den genom att slåss ouch utforska saker.
värt att testa :)


My Brute

Jag tycker alla borde testa detta spelet, himla roligt tidsfördriv :)

Man gör sin gubbe och sen är det bara att börja slåss emot  sina vänner(eller fiender) allt är slupat så du kan inte riktigt påveka hur du vill att din gubbe ska bli till slut. som sagt ett roligt tidsfördriv ^_^


(bild ifrån google)

det va de

jaha, då har The piratebay dömts till 1 års fängelse och skadestånd på över 30 miljoner... jävla muppar det är som sitter i tingsrätten. så jävla fel säger jag bara!

Human skateboard

Rubriken säger allt
 

Signs

Hittade just en jättebra kortfilm... kolla in den här...


Våldtäkt

Jag blev glad när jag läste denna artikeln om alla som demostrerar för sofie.

Jag är ifrån Jönköping och det är så jävla läskigt att gå själv där och åka buss hem själv. jag undviker de så mycket jag kan, jönköping är inte säkert för kvinor längre. jag känner mig mer säker att gå runt själv o sthlm än att gå runt i jönköping.

"Idag på Alla Hjärtans Dag, lägger vi ut 51 pappershjärtan på Lundströms plats. De representerar antalet anmälda våldtäkter i Jönköpings kommun förra året, både fullbordade och försök. 22 av anmäl- ningarna avser barn och ungdomar under 18 år. Sedan 2007 har antalet anmälda våldtäkter ökat med 16 %. "

Jag hoppas att åtalet för gärningsmannen mot sofie sätts dit och alla som är lika dana som honom får dödsstraff. varför ska det finnas folk som gör skada mot andra och utsätter andra för en rädsla!
jag bara hatar svaga män (och kvinnor) som våldtar och misshandlar sina partners eller en främling!

sådär, nu har jag fått skriva av mig lite, det är kanske inte bra skrivet men det är iaf de jag tänker på just nu >_<



Speed test

29 words

Speedtest


I LOVE IKEA

Finns det någon mer än jag som älskar IKEA och inte alltid har pengar? isf kan ni kolla in sidan ILOVEIKEA.se. Det är nämligen en "blocket sida" för bara IKEA prylar, just nu är det gratis att ladda upp sin anons så passa på och fynda i hela sverige!






På tal om IKEA så finns det även en intressant blogg om just ikea prylar. IKEAHacker heter den. Det är folk som inhandlar en IKEA möbel och sedan bygger om den till något helt nytt eller förbättrar den på något sätt. Det finns en massa beskrivningar på hur dom gör ifall man vill härma någon.


Längtar <3