Då va det dags...

...för The Sims 3 expansions racet att börja.

Som ni kanske redan vet så fanns det ett oändligt antal expansioner för både The Sims och The Sims 2.Så vad tycker ni om expansionen? tror ni den kommer bli bra och tillföra något roligt till The sims 3?

själv så tycker jag det se ut att bli ganska roligt, jag har alltid älskat expantionerna till de tidigare sims.

Foki har tävlingFoki har en tävling där man har chans att önska sig vad som helst från hela sortimentet på Gadgetgirl.se.
Endast de som äger en blogg kan medverka i tävlingen!

Såhär gör man för att vara med.
 Gå först in på Gagetgirl.se och hitta saker som du gärna vill ha. (Du får välja vad som helst!)
 • Skriv i din blogg att du medverkar i en tävling på Fokis.se, och att du har chans att vinna något som du själv valt ut från Gadgetgirls hemsida. Gör även en länk till fokis's blogg!
 • Skriv också vilken eller vilka produkter som du har valt ut. Länka till produkten.
 • Kommentera och berätta om du deltar i tävlingen!


Jag älskar Hello kitty och skulle behöva en ny mobiltelefon så därför så skulle jag välja Hello kitty mobilen som vinst.8-bit trip


Filmtips

Jag såg nyss denna trailer. Den verkar ascool! film nörd som jag är:P det va länge sedan man såg en Bruce willis action film o denna verkar intressant o spännande. trailern spoilar nog en del men du borde ändå se den!


21 år

idag så är det en speciell dag. jag fyller år^^ wohoo, grattis till mig ;P

Twilight dildo

Ja du läste rätt. en "twilight" dildo.  så här stod det på aftonbaldet idag

"Först kom vampyrmuggarna, vampyrtröjorna och vampyraffischerna.

Nu har sexindustrin fått upp ögonen för den mycket lukrativa blodsugarhysterin som sveper världen.

Ett amerikanskt företag tagit fram en vampyrdildo, The Vamp, som inte bara gnistrar som Robert ”Edward” Pattinson i filmen ”Twilight” – utan som även är kall.

Kall som vampyrhud.

– Lägg den i frysen för den där autentiska känslan, skriver företaget på sin hemsida.

Sexleksaken, som sägs vara till för dem som "fantiserar om det förbjudna", kostar cirka 300 kronor och finns i färgen rosa. Det är oklart om den har evig livslängd."

Så nu undrar jag, är detta lite väl att ta i eller är det en bra idé att sälja dildos som inspereras utav filmer/böcker, för att kunna uppnå sin fantasi?

 

 

 

 

 


Milla Jovovich gift...igen

Milla jovovich har länge varit en utav mina förebilder när det kommer till tjejer, hon är så himla vacker och rolig. När jag va liten kunde jag inte sluta kolla på Femte elementet, det va en utav mina absoluta favoritfilmer och det är den fortfarande.

Läste nyss att Milla jovovich har gift sig igen, för tredje gången. Denna gången har hon gift sig med Paul W.S. Anderson han har tex producerat och skrivit manus till Resident evil filmerna som Milla har varit med i. Deras bröllop ägderum den 22 aug 2009 i Beverly Hills, Calif.

Deras dotter som är 20 månader var deras blommsterflicka. Milla har själv designat din bröllopsklänning och hon var insperad ifrån 60-talets look.Project Runway

Har suttit och kollat på halva säsong 2 utav project runway. det är himla intressant att de lyckas göra så snygga saker på så skumma material, Tex i senaste avsnittet skulle de bara använda sig utav blommor o blad.


world of warcraft expantion III

Idag så började Blizzcon mässan. En sak som alla var nyfikna på, var ifall de skulle gå ut med att det ska komma någon nya expantion till world of warcraft. vilket det ska göra. WOW cataclysm kommer det heta.

här är en lista med några utav de saker som kommer att ändras och lägga till.

 • Ny spelbar ras för Horde, Goblins
 • Ny spelbar ras för Alliance, Worgen
 • Många(eller omd et är alla:S) landskap ska göras om
 • Ny och bättre grafik
 • raser ska få kuna välja på nya classer som inte har funnits för just dem
 • två nya områden. jag antar att det är där man startar med Goblins och Worgs
 • Ny profession, arkiolog
 • ....


det är nog massa fler saker som ska läggas till... kan inte komma på allt nu bara:P


just de ja nu är top lvl 85 istället^_^


Här är trailern som även går att se på Wow's hemsida

Avatar

Detta är det jag har längtat till länge, hoppas det kommer bli en bra storfilm som titanic va när den kom eller någon annan stor klassiker. de flästa filmer som kommer nu förtiden är uppföljare och jag vill gärna se något nytt och orginellt.

Final fantasy dissidia

Är det bara jag som är sugen på att spela Final fantasy Dissidia som kommer till PSP?
På tal om Playstion så kommer ju playstation 3 Slim snart. och det ska tydligen kosta mellan 3000-4000 kr
PS3Slim kommer att ha...
 • 120Gb HD
 • Är 32% mindre än dagens PlayStation 3
 • Drar 34% mindre ström.

World of warcraft

Nu är jag lika fast som alla andra -_-" men det blir lätt så när man sitter hemma och är arbetslös och inte har någon att umgås med på dagarna. så när jag inte söker jobba spelar jag för att fördriva tiden tills Tjim kommer hem på kvällen.Va nyss ute med Lakrits en sväng ute i solen. det blå himmel med varma vindar. hoppas att vädret håller i sig!

Coldplay strawberry swing

Jag blir helt lycklig i kroppen när jag ser musikvideor som denna. Allt jobb som krävs och alla fantastiskt duktiga människor som ligger bakom en sådan här video, alla ska ha så mycket berömm!


Det finns en kille som heter Michael Gondry han har tex gjort Kylie minogue's video "Come into my world". han är ett geni när det kommer till att trickfilma, jag bara älskar honom! <3


Fable 3

För alla som gillar att spela xbox och kanske till o med gillar att spela Fable (1 och 2), här är trailern för FABLE 3(!) vill spela nu! hoppas att det är bättre än tvåan, som hade en del buggar och inte var allt för snyggt(enligt mig) men det var fortfarande var bra:)


Kalas helg!

I helgen har det både varit kalas och det har varit en kalashelg:D

Såhär låg de till...
Min bror fyller 26 den 3 aug
Min kille fyller 22 den 11 aug
Jag  fyller 21 den 27 sug
och till sist min systers kille som fyller i början på Sep.

Vi samlade alla mina syskon och allas respektive och mina föräldrar. sen drog vi till Vroom gokart som ligger på Torsvik, utanför Jönköping. där fick vi åka runt 25-30 varv på utomhusbanan. det va asroligt! även om jag inte vann;D för det gjorde Chrille o två kom min syster, Sara, trea blev min bror, Emil.

När vi hade åkt gokart åkte vi ut till mina föräldrars sommarstuga där grillade jättegoda(!!) biffar och hade lite paket utdelning till alla. Jag fick två örngott, LED dusch munstycke(se nedan), en ritbräda och två rubiks kubar en 2x2x2 och en vanlig 3x3x3. senare under kvällen tog jag tiden på hur fort jag kunde lösa 3x3x3an på. 2 min och 26 sek :D det va mycket snabbare än vad jag trodde:P

Under kvällen spelade vi Samurai, ett brädspel som Chrille fick i pressent. man skulle plasera ut brickor runt städer, på en karta, för att få så mycket hjälmar, risfällt och budda(or?). den som hade flest av två sorter van spelet. det låter kanske inte så skoj men de va de:D

Här är örngotten jag fick, man kan vända på den så är den andra bilden där också:)

Duschmunstycket jag fick drivs utav vattnet och när vattentemperaturen är lägre än 32°C lyser munstycket i grönt, när den är 33-41°C lyser det i blått och när den är 42-45°C lyser det i rött. Om temperaturen överstiger 46°C blinkar munstycket i rött! Standardkoppling.