Tävla om ett pressentkort på 2500 kr!

Gör som jag och va med och tävla om ett pressent kort på 2500 kr på Junkyard.
Klicka här för att komma till tävlingen.

Om jag vann skulle jag nog köpa de här...

Södra hammarbyhamnen

Idag gick jag och tjim och köpte en burt med Ben jerry's Cockie dough o sedan gick vi ner till hammarbyhamnen. Där låg vi på ett lakan i gräset o solade och mumsade i oss glassen^_^ Lakrits fick även hon hänga med. igår så åkte jag hem ifrån jönköping efter ett besök hos tandläkaren. påvägen hem började jag läsa twilight igen. den är ju så himla bra^_^ så när vi låg o solade läste jag högt en stund för Tjim.


Glennz

Hittade en sida som heter Glennz. dom har massa coola bilder som de trycker på tex t-shirt. klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Morsdag

Idag är det morsdag, för er som har missat de. ;D
Och jag och mina syskon bestämde ioss för att köpa ett besök hos en massör som även håller på med Zonterapi. Min mamma har nämligen Fibromyalgi. så vi tänkte att hon skulle få testa zonterapi o se om det hjälper på all värk.

Twilight New moon

Första Videon från twilight new moon. I natt kommer hela trailern ifrån MTW movie awards:D längtar!


Student kokbok

Här är ett inlägg till alla som studerar(vilket är ganska många).
Hittade just en kokbok för studerande, och de med lite pengar. i kokboken är det enkla billiga recept som passar alla som inte har så mycket pengar i plånboken och vill kunna unna sig andra saker än bara mat.

Klicka på bilden för att se var du kan köpa den :)


Pssst.. glöm inte lägga till mig på bloggkoll. Det finns en länk i menyn.

Älskar Grafik

Tryck på bilden och vänta tills det står PLAY. Så jävla vackert!

Min sexiga pojke :)

Satt på Myheritage sidan och analyserade min kille, visst  är han sexi^^


New Moon

Nu har det släppts bilder ifrån New Moon. och för er som har läst boken så kanske ni kan gissa vilken scen detta är? ;D men jag tänkte inte säga vilken scen de är för jag tänkte inte spoila för er andra:)
Längtar tills filmen kommer. inte långt kvar:)

Man kan inte förneka att robert pattison är sexig som fan i twilight ^_^


Robert Pattison


 Kristen Stewart

Pinup Girl Work in progress

I kväll så bygde jag klart halsen. nu är det bara öron, händer och hår kvar. sen ska hon få lite underkläder och  en stol att sitta på.

Krukpojkar

Satt och chattade med en kompis. Han hade just köpa ett par krukor. Jag funderar på att klick hem ett par jag med.

Visst är dom fina?

Efterinlämmning

I veckan så pratade jag med en "lärare" på min skola och kollade ifall det va några kurser som jag har IG i som jag kan fixa innan examen. Jag har en Animation som jag måste lämna in, en hemtenta att skriva och det värsta av allt, en tenta som jag bara kan göra vecka 49(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hur fan ska jag kunna klara den tentan om 30 veckor? jag kommer fan inte ihåg nått ifrån den och jag kommer inte äns bo kvar i eksjö!? jävla skit system -_-"

24

Igår började jag, Tjim och Simon kolla på 24. jag har bara sett ett avsnitt eller två från serien innan. men nu så hade vi tänkte kolla igenom alla 6(7?) säsongerna. :P


på tal om Serier så har jag sett sista One tree hill. jag antar att det inte kommer fler säsonger nu. det sista avsnitet var nämligen väldigt "nu kommer det absolut inte bli något mer, det är helt slut nu!">_< till er som inte har sett OTH borde kolla på iaf de första säsongerna, dom är så jävlabra. :)

The sims 3

Har testat the sims 3 i veckan/helgen. Jag började med att spela gitarr för dricks. Till slut blev jag rockstjärna, då åkte jag runt i min rosa limosin;D

New Moon

jag har hört att imån på MTV movie awards så ska de visa de första bilderna ifrån New moon. synd att man inte har några Tv kanaler bara:(

Det ska bli spännande o se filmen i vinter. kan knappt vänta...

Här är några bilder ifrån New moon ^_^


Den officiella posterna har kommit också, här är tysklands poster... lägg märket till att dom inte få se den förens i Jan 2010. antagligen ska dom dubba den>_<