Tävling hos Foki

Nu drar min favorit bloggare Foki igång en tävling i sin blogg! Priset är ett namnhalsband, se bild, ifrån Betties Galleria.

Man får välja om det ska vara silver eller guld och vilken modell man vill ha.

Om jag vann skulle jag vilja ha ett halsband med mitt och min pojkvänns namn på, i silver. jag hade också valt den modellen som är på bilden här under.


Foki rule :)

fick ju som sagt en ny ritplatta i helgen. så idag satte jag mig och målade en bild utav Foki som de flesta vet vem det är. Jag tycker hon är så söt och hennes blogg är så underhållande och rolig att läsa. FOKI ROCKS! ^_^




Hoppas ni gillade bilden!

Jag tar emot beställningar om så önskas ^_^

Final Fantasy XIII

 

 

Jag längtar! dom har jobbat med Final fantasy XIII (13) i ett antal år nu(typ 5 eller nått) o snart kommer de. ska bli så skoj att spela. Det är snyggt också!

Har du någonsin spelat något utav spelen i final fantasy serien?
Själv har jag spelat lite utav FFVII, FFVIII, FFXII och så har jag klarat FFX och FFX-2. FAvoriten är X (tillsammans med X-2)

 

Här är senaste videon som har släppts ifrån XIII.

OBS! spoilervarning men allt är på japanska så man fattar inte så mycket ändå.


Besök

(Inte min bild, den är fram googlad)


Igår kom min storasyster till sthlm. hon och hennes vänner skulle springa halva lidingöloppet. Hon är så himla duktig, grejen hon gör kalas för halvklassikern.  Nästa lopp hon ska göra är att åka halva vasaloppet, så hon har ett tag på sig att träna. i natt så sov hon hos oss, så i morse gick vi ner på stan till Café Blå Lotus. det var riktigt varmt och skönt ute idag. men vi satte oss innomhus då det blåste kyligt. syrran bjöd oss på fikat och jag valde att äta Lotus special. på den var det Feta ost, tomat, pesto. jag valde att lägga till salami också. det smakade underbart gott och man blev jättemätt.

Nu har hon åkt tillbaka till Jönköping så jag sitter o spelar lite WoW(ja jag är nördig:P)

Bamboo Fun


För lite mer än 1 månad sedan fyllde jag år, och min familj firade mig o några andra i början på aug. Dom sa att jag skulle få en Bamboo precis som jag hade önskat mig. anledningen till att jag inte fick den då, var att posten hade sorterat fel så den hamnade i oskarshamn. så igår kom min syster till sthlm o skulle spinga lidingö loppen, så hon tog med sig den till mig. Nu har jag äntligen fått min Bamboo ritbräda. ^____^


arbetslös

jag antar att jag inte är den ända som är arbetslös just nu. idag vaknade jag upp o mer eller mindre grät för jag orkar inte vara hemma själv på dagarna och sitta o göra ingenting. jag har varit arbetslös sedan juni, då jag tog examen. jag har varit hos arbetsförmedlingen men dom kan ju aldrig hjälpa mig för dom vet inte äns va 3D är för något, så jag har bara kännt mig så värdelös så fort jag har varit där. nu har jag fått en jobbcoach som peppar mig till att söka jobb o hjälper mig på alla sätt som går. hon är underbar<3

så idag var jag som sagt less på att vara arbetslös så jag googlade lite och hittade jobb hos Allers förlag. så nu håller jag tummarna för att jag får jobba på deras bildservice.


Här är alla tidningar som jag isf kommer att jobba med(vad jag har fattat det som iaf)

Läser du någon utav dessa tidningar? va tycker du om den isf?

Håll tummarna för mig!

Jib jab



Va inne på Jib Jab o gjorde en liten film med mig Tjim och Simon
Try JibJab Sendables® eCards today!

Kassetband

Jag växte upp under den tid då det fortfarande fanns kassettband, innan CD-skivor kom.

Det finns så mycket som har blivit insperarat kassettband just för att de är så retro. så jag tänkte göra en lista med olika prylar som är gjorda utav eller inspererade utav just kassettband.

Kassettbands IPod fodral
Specialbygda kassettband som ska getillbaka retroskänslan när man lyssnar på sin Ipod.

 

Kassettbands väska

föreställer som sagt ett kassetband. axelrämmen ska se ut som själva bandet.

Länk

Kassett usb hub

Det är just vad de ser ut som. en USB hus som ser ut som ett kassettband.

Länk

 

Kassettplånbok

plånbok gjord på gamla kassetter länk

kassett tejphållare

tejphållare som ser ut som ett kassettband länk


10 saker jag är bra på

1. Umgås med min pojkvän


2. Sitta vid datorn
3. Göra mina vänner glada


4. Spela

 

5. Kolla på film
6. Kolla på serier
7. bjuda på mig själv


8. 3D modellera
9. Dricka oboy
10. Sova när jag är ledig


Blev utmanad av Smäm att göra en lista på 10 saker jag är bra på. Jag utmanar alla mina läsare. Lämna gärna en kommentar när du är klar.

Tävling

Jag är med och tävlar om ett smycka ifrån Cocoo. Det är söta bloggaren Foki som håller i tävlingen. Gå in på hennes blogg så får du reda på hur du också kan vara med och tävla.

Om jag vann skulle jag välja detta armbandsuret. För är det något jag saknar så är det en klocka och denna var så himla snygg, precis vad jag gillar.



Orkar du inte tävla kan du köpa smyckerna direkt och anger du Foki så får du 15% rabatt!

Serier


Det finns finns oändligt många olika serier. One tree hill, gossip girl, 90210, prison break, Lost, Dexter, Scrubs, House, 24 med mera.  Det dumma med serier är att jag ofta tycker att de blir dåliga efter ett antal säsonger. Den ända serier som jag har hittat och som jag älskar och som fortfarande är kanon bra är How I meet your mom. den är rolig, romantisk och "alldeles underbar".


Vilken är din Favorit serier?



Taco kväll

 

Ikväll blir det tacos till "middag".

Taco är nog det absolut godaste som finns. iaf när man är sugen på de, hahaha.

Vilken är din favorit rätt?


Dagens låt

Just nu är jag inne i en period där jag bara lyssnar på muse.
Så därför får dagens låt bli Muscle museum med MUSE.

Dagens låt



Idag lyssnar jag på Muse - undisclosed desires. Du kan lyssna på den på spotify.

MUSE kommar alltid att finnas i mitt liv och dom har gjort det sedan jag gick på högstadiet, så i typ 7 år har jag lyssnat på dem.

Någon mer än jag som är kär i MUSE?



Dagens outfit

 

Jag gillar min outfit idag.

Jag vet att många inte gillar Harembyxor men jag är en utav dom som älskar dem.

Ska sy ett par till själv så fort jag har råd.