The Shining

Idag står det Elin och Helena i almanackan.

"Kvinnonamnet Elin är en svensk form av Helena som är ett grekiskt namn med betydelsen lysande eller fackla. Namnet är mycket gammalt. Det svenska helgonet Sankta Elin av Skövde, som även kallas Helena, levde i mitten av 1100-talet, och det är från henne som namnet har hamnat i almanackan.

Namnet har haft en stadig popularitet under de senaste decennierna. De senaste åren har det varit det näst vanligaste flicknamnet. 31 december 2005 fanns det totalt 55 194 personer i Sverige med namnet, varav 34 477 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1479 flickor namnet, varav 984 fick det som tilltalsnamn."
Taget från Wikipedia


Order of the phoenix


Igår var jag och Tjim på Bio, vi såg som sagt Harry potter, en helt ok film måste jag säga, jag väntar med spänning på de nya filmerna och om orkar så kanske jag till och med läser de två sista böckerna.Vad mysig den nya biografen var, Filmstaden får massa tummar upp:)

Vi kollade även på Die Hard 4.0 hemma med pappa och min bror, Emil. det var action från början till slut, den va skit bra och spännande. jag tror pappa också tyckte den var väldigt bra för han somnade utav spänning;D

So you think you can dance

Idag ska jag fara iväg till norrahammar. Jag och tjim ska gå på bio imorgon på filmstaden, jag har inte varit där än så de ska bli Kul. Vi ska se den nya Harry Potter filmen var det tänkt:)

Jag har kollat en massa på So you think you can dance. Dom är ju så himmla grymma i de programmet! Mina favoriter är Hok och Sara dom har båda grym stil och dom är så bra på att dansa.
Hittade mitt favorit framträdande utav Sara när hon dansar ,tillsammans med Jesus, till musiken från Filmen Trion från Belleville, BTW en av de bästa tecknade filmer som finns:)

Och den andra filmen är på Hok när han måste dansa i 30 sec för att få vara var i tevlingen, dock lyckades han itne denna gången och åkte ut:(

Enjoy!


Följer du någon TV serie? isf vilken?

19 år

meez

Om exakt en månad så är jag 19, det ska bli kul, jag kanske till och med har ett party hos mig:)

Nu sitter jag och slöar vid datorn som vanligt, jag satt innan och kollade på när Tjim spelade Dead rising, grymt roligt spel måste jag säga, både att spela och kolla på!
Senare idag kommer jag nog sätta mig och kolla på film, idag blir det En prinsessas dagbok 2.

Vilken är din favorit film och varför?

Slöhög

Idag har varit en slö dag, jag och Tjim spelade lite i sängen sen har vi mer eller mindre bara slöat vid datorn. Vi kollade på några avsnitt utav FLCL också, en serie man borde ha sett om man gillar anime. sen har jag hängt på youtube och Tjim har modelerat.

Dessutom har jag gjort om designen lite på denna bloggen, den började med att ha en randig bakgrund och rosa hyperlänkar och bilder på kläder längst upp på sidan.. det tog ett tag innan jag listade ut hur jag skulle ändra på allt, för jag hittade inte rätt html kod, men det löste ju sig till slut som ni kan se:)

Vad tycker du om desigenen som jag har nu?

Välkommen till min nya blogg!


Här tänkte jag börja skriva lite om mig ock mitt liv.
295692-1