H a p p y H a l l o w e e n

Ha en trevlig Halloween önskar Freddy Kruger och den blodtörstiga vampyren!


1 2 2 2

Idag har jag & Tjim varit tillsammans i 1222 dagar.

Love U!


S u p e r g r a t i s !

 

Glöm inte att bli medlem på Supergratis nu under halloween. dom har massa tävlingar och man får extra mycket poäng så det är extra lätt att tjäna ihop till de man vill ha.

Så fort du har blivit medlem är det bara att göra en nr aktivering under "inställningar". det måste man göra för att få sina skaer hem skickade sedan:)


S O P T U N N A

 

Tror du att det skulle göra skilland om man hade alla dessa saker som jag har visat i de senaste inläggen?

jag tror absolut att världen skulle bli bättre om allt görs roligare


P A N T A

 

Mer sånt här!


P I A N O

 

Mer utav sånt här borde man göra!


T 7 0 7


Det blev en T707, Sony Ericsson. Den är mycket bättre än den jag fick låna utav min kompis.
jag funderarde på en "rosa" men jag kände att jag troligen kommer att tröttna på den.

just nu är jag väldigt nöjd med köpet:) bytte även ifrån Telenor till TRE. så nu ringer jag gratis till alla fasta nät och till alla som har tre. annars betalar jag 0.69 kr till alla andra. vilket är mycket billigare än de jag hade innan. hoppas jag iaf:P

Dagens fråga! Vilken mobil modell har du?

T o d o


Idag ska jag...
  1. Skriva om mitt personliga brev som jag ska söka praktik med
  2. skicka iväg brevet till min 5-10 st 8 st blev det till slut
  3. Gå ut med hunden
  4. Gå och köpa en ny mobiltelefon
  5. Städa
  6. Boka en tvätt tid
  7. Bygga en scen i 3D för en tävling
  8. Gå o lägga mig innan 3 på natten
  9. ...
Det är ju inte så mycket som ska göras men jag har varit arbetslös så jävla länge nu(enlig mig iaf) och har blivit förbannt lat och slö. är trött dygnet dunt dessutom... så min motivation ligger strax under 0... jag vill jobba T__T

a l l a h a r r ä t t t i l l a t t v a r a s e x i g a

Såg detta inslaget nyss. jag tycker det är en bra reklam. lixom varför klagar folk? Tjejer/kvinnor i burka är lika mycket kvinna som kvinnor utan. dom är nog en utav de mest diskriminerade i hela världen.

För typ ett år sedan såg jag en dokumentär om kvinnor som bär burka i Förenade arabie demokraten i dubai. dom var mycket respekterade och var otroligt vackra och hade bra jobb. sådana kvinnor får inte äns jobba så det är en stor grej. det fanns ett helt taxi bolag där det bara var kvinnor som körde och det va ändast turister och andra muslimska kvinnor som fick åka med.

Jag tyckte de va bra att kvinnorna där nere har lite mer att säga till om än bara vara hemma o föda barn åt mannen.

 

För er som vill se tv inslaget om de rosa taxi i dubai kan ladda hem dem här. Hittade ingen webb tv som hade de :(


G r a t i s ä r a l l t i d n a j s !

Blev nyss medlem på SuperGratis.se

Det funkar som Gratis bio fast man får välja på lite mer roligare saker som tex. ett Playstation 3.

det ända som man måste göra när man har blivit medlem är att gå in under "inställningar" och Nummerverifiera sig så att man sedan kan få sina produkter. man får ett nr till sin mobil som man sedan skriver in i en ruta under "inställningar"

 

Fick ju förövrigt hem en biobiljett ifrån gratisbio. använde den i söndags. läs i förra inlägget.


3 D b i oI lördags var det tänkt att jag, Tjim och simon skulle gå på UP i så kallad  3D. Hur en redan 3D film blir mer 3D är lite roligt. kan man inte kalla de något annat? :/

Anyway Frida bjöd ju med mig till Muse  i lördags så bion blev uppskjuten till söndag. Så vi promenerade ner till hötorget och hämtade ut våra biljetter. Jag betalade hela min biljett med en biljett ifrån Gratis Bio. så tackar och bockar för en helt underbar filmkväll. Jag rekomenderar varmt att gå på en sk. 3D film. det är en upplevelse i sig.

UP får 5 av 5 i betyg, den var mycket bra och specielt i 3D.

Nu är jag helt pepp på att Avatar ska komma. den verkar bli så himla cool. Den ska också visas i 3D.


E d W e s t w i c k & R o b e r t P a t t i n s o n

 

Jag vet inte om jag har sagt de innan i bloggen men jag är helt fast i både gossip girl och Twilight träsket. och det vimlar ju med snygga pojkar i båda serierna;D

Min absoluta favorit är Chuck Bass ifrån Gossip girl. han är så jävla sexig och söt. Hans karaktär är helt ok men han verkar så jäkla mycket bättre off stage. De är ju synd att han inte är singel då hade man drömt om honom mer kanske:P  Robert Pattinson är ju inte helt fel heller o inget gör det sämre att båda är britter. mums lixom ;)

 

Jaja, ha en fortsatt trevlig kväll och njut utav alla ögongodisar som finns där ute. ingen tar skada utav att man bara kollar:)

 


Muse

jag kommer antagligen att spamma ut en massa inlägg om muse de närmsta dagarna. dom var ju så jävla bra live.Här är en video ifrån youtube som hade bra bild och ljud. de som jag filmade och fotade blev inte så bra. men jag kommer nog posta det än då:)

Se o njut!

M U S E L I V E H O V E T

 

Igår(lördag) ringde Frida mig och frågade om jag ville se muse på kvällen. Hennes kompis ahde blivit sjuk natten till lördagen och kunde inte längre gå. så kvällen slutade med att jag gick på MUSE. Berättar mer imorgon och laddar upp lite bilder o kanske en film ifrån konserten.

 

Sov gott!


T h e k n i f e
Kärlek. Lycka. Glädje. Vackert. Underbart. Bäst. Minnen. Härligt. Simpelt. Elctroniskt. Live. <3.
&
Alldeles alldeles underbart!

Jag finner inga ord för hur mycket jag älskar The knife. speciellt Live. Jag minns kvällen på Arvika 2006. Jag och mina vänner sitter i gräset i en backe någongång efter midnatt. det är mörkt. då startar en utav de bästa konseter jag har sett. Videon över visar samma konsert fast i göteborg. det var vackert och helt underbart! hoppas att jag kan få se dem snart igen.

<3