Börjat skolan

jag började skolan nu i måndags, det var himmla roligt och jag har lärt känna många utav mina nya klasskompisar då vi spelade brännboll på kvällen och sedan gick till vaxblekargården på kvällen:)

och i onsdags så började vi med våran första kurs i photoshop. vi fick typ världens svåraste första uppgift, vi skulle frilägga hår. -_-". vi skulle frilägga tjejen på bilden vi fick och en flaska somvi sedan skulle lägga in på en viss bakgrunds färg och för att få bra betyg så skulleman inte kunna avgöra att hon var på en annan bakgrund från början. Det var en riktig utmaning måste jag säga, men nu är jag äntligen klar och ganska nöjd (det kommer en bild senare)och i torsdags fick vi en ny uppgift, klona. vi fick en bild på ett litet bergsområde i norge som våran lärare hade tagit och så skulle vi brädda bilden och sedan klona ut bilden så som vi trodde att det skulle sett ut om bilden varit bredare och så de såklart att se realistiskt ut:) den va gasnak enkel och rolig att göra:)

Så vad tycks?


kloning

Nya smycken

image14
Idag, beställde Tjim o jag piercing smycken:)
det blev en fyrkantig tunnel och en segmentring till läppen och Tjim sköpte en lika dan ring och en trä plugg till örat, väntar ivrigt på att de ska komma nu:)

Dagens fråga: har du en piercing, isf vad? eller vil du skaffa en, isf vad för någon?

Jag älskar er <3

image13image12

MUSE!

OMG! muse ska spela i sverige i oct! jag dööör, jag har velat se dem sen jag gick på högstadiet! just nu ser det ut som att jag, Tjim och Henke ska åka och kolla på dem <3

*Glad* ^_______________________^
image11

Kortfilm

image10
Jag och min älskling håller på attt göra en 3d kortfilm, denna bilden är bara en liten del av de vi har gjort och ska göra:)

Dagens fråga: Vilken är den bästa animerade film som du har sett? varför just den?

ny frisyr

image9
Vad tycks? tror ni att jag skulle passa i denna frisyren? jag ska klippa mig såhär i slutet utav aug, har jag bestämt^_^

Dagens fråga: vad tycker du om denna frisyren till höger?

Buzzador - testa gratis produkter

kexOm man bli medlem på buzzador (det kostar ingenting) så får du hem nya produkter som du får testa och efter du har provat de nya produkterna så får du bara rappotera vad du tyckte och sen får du hem mer produkter som du får testa:)

min startprodukt var 6 påsar med kexchoklad! ^__^

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Hammarstedt): http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Hammarstedt

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Hammarstedt

Spela spela spela

Nu har jag sett klart på Sesong 3 utav lost, helt sjuk cliffhanger de har och så mycket frågor man vill få reda på... GAAH, jag blir tokig, det är ett halv åt tills sesong 4 börjar gå T_T

På tal om obesvarade frågor kom jag och tänka på mina favorit spel, Den längsta resan och Dreamfall. När jag hade spelat ut dreamfall så vill jag bara fortsätta att spela, men det fanns inget att fortsätta att spel på... men idag så läste jag på Ragnar TØrnqvists blogg, han som är grundaren för spelen, att det kommer en uppföljare till! så nu har jag ett nytt spel att se fram emot ^___^

Dagens Fråga: Vilket är ditt favorit spel?

01-18-08

Vad kommer att hända den 18 jan 2008? medium säger att jorden kommer att gå under denna dag...
Vad tror du?


Ehtan Haas hade rätt

dra i korten

Lost

image7Äntligen så fick jag hem hela sesong 3 utav Lost! jag har inte orkat följa på tv så jag införskaffade mig sesongenm nu istället. igår kollade jag och tjim på 9 avsnitt och efter de var man ganska seg i huvet pluss att solen höll på att gå upp igen >_<

Idag ska jag ut på en lång promenad med lakrits medans Tjim jobbar, för man måste ju passa på att vara ute i solen när man kan. jag ska nog köpa en såndär hård badboll till Lakrits som hon kan jaga lite, hon behöver röra på sig precis som jag.

ikväll kommer det bli lost maraton igen, det är spännande och vill gärna börja kolla nu men jag vill inte missa det fina vädret!

Jag läste på aftonbladet om badplattser i svergie, att det tydligen är vanligt med bakterier i vattnet som gör dig magsjuk. jag skulle nog skippa att bada på en sådan badplatts om jag visste att det är så smuttsigt.

Dagens Fråga: har du badat ute i år? bryr du dig om hur rent vattnet är när du badar utomhus, varför eller varför inte?

Myggbett

virserumsmarknadFy f*n va mygg det finns här i världen, det känns som om alla vill äta upp mig :'(
Jag och Tjim har varit i Virserum och gått på marknad nästan hela helgen.
Det har varit suppermysigt, man går bland alla marknads stånd med lakrits i famnen och håller tjim i handen, det kan knappast bli bättre <3 På kvällen har vi krypit ner framför TV:n framför filmerna som vi köpte på marknaden, 5 för 200 kr! vi inhandlade The triangel, RV, pulse(den amerikanska versionen), Silent hill och Spirited away.

Igår va de så himmla fint väder, sent på dan sen hade jag fått bruna axlar med vita sträck från BHn >_<, men innan jag brände mig så var Tjim, Jonas och jag ute i skogen. Jag kollade på när de test skjöt Jonas nya gevär på lerduvor, det var skoj för jag har inte varit med när någon har skjutit med ett jakt vapen innan.

Nu ska jag till Hemköp och möta Tjim

Dagens fråga: Vad tycker du om jakt? är det rätt eller fel?

Myskväll

image5

Ikväll har jag och Tjim bakat kladdkaka som blev jättegod!
Snart ska vi hoppa i badkaret och vila i skenet utav tända ljus och med doften från rökelser, ska bli skönt<3
sen kanske vi kollar på lite film eller gosar ner oss framför xboxet..

Dagens fråga: När badade du i badkar senast?