Sötis

image91

Visst har vi en fin hund?


ny design

Hittade en länk där man kunde lära sig hur man la in en klocka och ändra lite olika saker på bloggen.

Vad tycker ni om den nya förändringen?

Nybadad och busig

Jag har just badat Lakrits, hon bler helt tokig efteråt och ska springa runt och bli torr. dock lyckades jag ta en fin bild på henne.

image88

vad tycks?
eller denna är kanske finare?

image89

eller kanske denna?

image90

"Jag kan dansa"

tog lite bilder i helgen när jag var hemma hos mina föräldrar, vi skulle fira dem för de fyllde år i tisdags(ja, både mamma och pappa fyller samma dag) :)

här är två bilder på lackrits som visar att hon kan dansa^__^

image85

Hon kan göra high five med:)

image86

Chockad

Jag läste just detta på aftonbladet, jag trodde inte de va sant. Han var en sådan underbar skådis och hade det finaste leendet man kan tänka sig, jag kommer sakna han för han va en utav mina favorit skådisar.
RIP Heath Ledger

nya skor

köpte ett par nya skor igår, jag älskar dem^^
image83
Vad tycks?
jag har även klippt sönder en tröja, jag klippte bort lite utav halsen för den satt åt för hårt. så här blev den.
image84

Söndag

Idag har Tjim städat lägenheten, jag hjälpt till lite granna men han va så snabb så jag han inte med så mycket:P
ikväll kommer Tjims pappa hit och ska va här tills tisdag.


har kollat lite på kostymer till maskeraden som kommer om en månad. har inte bestämt mig än vad jag ska vara... aja få se vad det blir.

Hon är så...

...stilig
image80
... söt
image81
...himmlasöt
image82

Sötis

Ville lägga upp två söta bilder på våran lilla söta valp. hon är mycket större nu än vad hon är på bilderna:)

image78

image79

Redovisning

yeay, redovisningen vi hade idag gick jätte bra, det vad jag och de två som va i min grupp och sne läraren, vi satt avslappnade på bäknarna framför läraren och beättade om vårat projekt. det gick bra och flöt på.


skit dag

igår hade värdens huvudvärk och det har jag idag också. plus att det gick uselt på min tenta... så det blir troligen omtenta.. jävlaskit....jag är så trött och hungrig och mår så dåligt just nu, rkar inte göra något och är själv hemma så har typ den tråkigaste dagen ever!

(ursäkta men måste klaga någonstan)

Top model

nu har jag skrivit klart rapporten som vi ska redovisa i skolan på torsdag.*känner mig duktig* jag har lixom bara skjutit upp det hela tiden och varit så himmla omotiverad till de. men nu är det klar och jag ska belöna mig med att kolla på några avsnitt utav top model ^__^ och mysa med killen min^^

tog lite bilder med min mobil idag på våran söta hund lakrits. men det är svårt att få henne att synas för hon är så svart, så jag ställde ner adventsljustaken på golvet så man kunde se henne lite iaf.
image76

Här är en bild på hennes nya matskålar vi köpte till henne efter jul:) visst är de fina?
image77

nya kläder

haha, idag vaknade jag av tt det ringde på dörren och min fösta tanke va att det va Tjim som kom hem från skolan och inte hade nyckel eller nått så jag kollar klockan o den är 5 i 12(trodde jag men den va 11.00) så jag rusar till dören i bara t-shirt och troser och kollar ut genom hålet o ser någon stå där, ag trodde de såklart var Tjim så jag öppnade och tog tag i lakrits så hon inte skulle springa ut å så märker jag att det va brevbäraren som stod där XD där står jag helt nyvaken och förvirrad och får iaf ut mig ett hej. han sa att han hade råkat lägga in fel brev i våran brevlåda och att han hade ett paket till mig så vi bytte brev och sen gick jag in o kollade va det va jag fick. mina nya jeans som jag köpte på tradera! dom satt jätte bra och är hur fina som hälls.. komme rinte vilja klippa sånder dem till maskeraden så jag ska ta mina egna gammla jeans istället:P

och nu sitter jag på tradera och kollar in massa kläder jag vill ha, de finns så mycket snyggt! synd att man är student och fattig:( få se om jag kan köpa de jag vill ha.


Kram på er alla som läser!

Bada

HAr just tagit ett varmt och långt bad och nu sitter jag och äter lite nudlar. ska snart iväg och möta killen min och Christan. de va tydligen sugen på pizza. få se om jag äter nått sånt jag med eller om jag lagar pankakor sen:)

nu måste jag byta om o springa iväg:)

Sagan om ringen maraton

ikväll började jag tjim och simon kolla på Sagan om ringen. nu kollar vi på första filmen. vi tänkte se alla tre nu i helgen, få se hur mycket vi orkar kolla på idag/natt:)  nu ska jag fixa te:) kram på er!