Banksy 4 ever <3

Min absoluta favorit konstnär har gjort det igen, han har en ny utställning i  New york. den är helt underbar :D
Se hans utställning härÄntligen klar

Här är min heavy lifting animation som äntligen är klar.. vad tycka? :)


Fuck is the best word ever!


Mr. Oizo Flat Beat


best of...

What word?


Inget internet

Jag har inte uppdaterat på hela helgen bara för att jag har inte haft något internet.

nu sitter jag i skolan och försöker ljusätta min katt, men det går inte så bra, han försvinner bara helt tiden :(

Jönköping

Igår va jag en sväng uppe i jönköping och hälsade på min bästa vän Hannes. vi gick en sväng på stan men det regnade så vi åkte till A6 för att träffa hans flickvän Emma.Så det blev lite shopping där istället. jag köpte en ny te kula, tvål och peeling kräm från IKEA. köpte även nya skärbräden och en dushflask förvaring till dushen. kunde inte heller låta bli att köpa ett doftljus på IKEA, så nu luktar det vaniljglass i hela lägenheten :P

Jag gav hannes en liten present ifrån mig, så att han ska veta att jag alltid finns här för han. En batman nyckelring.
Hot tamale

Fastnade för denna videon som Blixman la upp på sin blogg;D

lite musik innan man går och lägger sig

Ahaa

Sjuka värld!

Jag läste just detta. Det är helt sjukt hur folk kan bete sig som de gör!? Jag hoppas att dom lever med ångerst i resten utav sina små ynkliga liv.


Rosabandet

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor. Varje år ställs cirka 7 000 bröstcancerdiagnoser i Sverige. Det innebär att mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag.

Jag har just beställt två T-shirts från Linex för att stödja Rosabandet.
En t-shirt kostar 149 kr och 20% går till Rosabandet.

Gör som många andra, stöd rosabandet med en gåva. Du kan ...
... Sätt in pengar på Cancerfondens plusgirokonto 90 1986-0 och märk insättningen med ROSA i meddelanderutan.
... Sms:a ROSA till 72900 så bidrar du med 50 kronor till Cancerfonden. Samtidigt får du ett digitalt rosa band till din mobil.Moonwalk

Hej!
Jag har just animerat en moonwalk. den är inte helt klart. måste fixa så att det ser lite bättre ut för han rör sig lite sakta:P Men här är en sneek peek:)
Kritik är välkommen!

Kenza och gratisbio

Fick ett mail utav gratis bio. där de har en tävling om vem som först kan värva 500 st aktiva medlemar.

"För övrigt så har två av våra tävlingar avgjorts. Kenza som har Sveriges mest besökta blogg lyckades värva över 500 nya medlemmar på bara 2 dagar och vann vår iPhone tävling..."

Hur rättvist är det på en :-/  folk har jobbat som ett svin för att värva folk, dom står på stan med flyers och jag vet inte vad de gör allt. men så kan Kenza bara skriva ett inlägg i sin blogg så har hon fått ihop 500(!!!!!) st

Det är helt sjukt...

Gratis är gott

Bli medlem på Gratisbio via mig och få 75 startpoäng istället för bara 50. När du har 400 poäng så får du en biobiljett.
Du kan spara dina poäng och välja ett presentkort på 300-700 kr.

Man kan samla poäng genom att regga sig på sidor, gå med i nyhetsbrev, vara med & tävla om olika prylar, shoppa & få en viss % av köpsumman i poäng (passa på att gå via GratisBio om ni ändå ska shoppa på t.ex. Ellos, Nelly, Haléns, Accessora, La Redute), gå med i bok- & filmklubbar m.m. Det finns hur mycket som helst att välja mellan & man bestämmer ju helt själva vilka erbjudanden man vill göra.  Ett annat alternativ till att samla poäng är såklart att värva andra medlemmar. Nästan längst ner på “Mina sidor” hittar du din värvningslänk som du kan skicka till vänner eller lägga upp i bloggen. Du får 200p för varje aktiv medlem du värvar. “Aktiv” betyder att personen du värvat måste samlat ihop minst 100 poäng.

Som sagt om du blir medlem via mig så får du 75 poäng till en början, då är det bara 325 poäng kvar för att få en biobiljett.