Michael Jackson

OH my god! michael jackson är död!? jag kan inte fatta de, är helt chockad. vet inte vad jag ska säga...läs mer här.

Tre år tillsammans

Idag har jag och min pojkvän, Tjim, varit tillsammans i 1092 dagar. räknar man om de så blir det 3 år.

Det känns nästan som att det var igår vi låg på soffan ute på lastkajen på Dreamhack. :)
Jag trodde inte då att jag, tre år framåt, skulle bo tillsammans med min blivande pojkvän i en lägenhet på söder tillsammans med våran lilla hund Lakrits.Jag är lika kär i honom nu som jag blev för tre år sedan<3

Peace and love 2009

Det börjar inte bra på Peace and love i år. tydligen har 4 st blivit skadade under en konsert för bara någon timme sedan. under Hoffmaestro & Chraa's konsert så blev det för högt tryck i publiken så att bolk började bli skadade. ambolansen va snabt på platts men det är inte säkert om någon behövde föras till sjukhuset.

Värsta utbrottet ever

Asså detta är bara så himla roligt...


Hoppas att ingen annan där ute är som honom när ni inte får spela World of warcraft ;D

Ben and Jerry's Baked Alaska

Älsklingen och jag var ute och gick med Lakrits nyss. vi gick och köpte Ben and Jerry's Baked alaska och sedan letade vi upp en liten park på söder och satte os i gräset. så himla skönt att sitt o sola och äta glass o bara njuta. har verkligen saknat värmen och nu är den här!Snart är det 3 år sedan jag och älsklingen blev tillsammans. vill fira det med denna bilden på oss.

Dreamhack Summer 2009

"Vid DHW'07 sattes det senaste världsrekordet med 10 455 datorer i nätverket." //Wikipedia

Jag ska som vanligt åka till dreamhack för att jobba som funktionär. Dreamhackbrukar ha runt 350 frivilliga funktionärer under varje event. Dreamhack hålls 2 gånger varje år i Jönköping, en gång strax innan midsommar och i slutet utav november. Dreamhack har även sen2008 börjat med mindre LAN i Skellefteå.

För alla som inte har besökt Dreamhack borde ni någong gång gör de för att bevittna hela eventet. det går inte beskriva med ord hur stort det är och hur många datorer och människor det kan vara i samma rum.

Jag har inga egna bilder på Dreamhack men jag postar en bild jag googlade fram
Statistik

vad är detta? jag har inte bloggat sen 2003. varför har dom bytt för? :S jag gillade det gamla med pungter som visade hur många besökare man hade.. är det någon mer än jag som har sett detta eller är det något fel som bara jag har?:S

Muse till sverige

Glömde bort att blogga om detta häromdagen. MUSE ska Spela i Sverige den 24 october, biljetterna släpps imorgon och jag vill så gärna se dem igen! jag har sagt det innan och jag säger de igen.. MUSE är blade de bästa banden i välrden ^_^

Så till alla Twilight fans som ser detta, lär ju veta att Muse är stephanie meyers favorit band, utan dom hade kanske inte twilight blivit som de blev:)


Thomy Mach mer draus!

Fick just syn på att filmen jag har varit med och jobbat på under min praktik finns på Resumés hemsida. läsa och se den här.

Star wars Old Republic E3 TrailerFAN VA HÄFIG! Jag älskar star wars, 3D och spel. det kan inte bli bättre;D

Peddobear Plush

nu tar jag lite paus ifrån rapportskrivandet och tipsar om att det nu går att köpa Peddobear plush.

Så himla söt och rolig, jag vill ha ^_^

Äntligen

Nu gick det äntligen att rendera och jag hoppas att det inte är något som går fel sen när jag ska kompa ihop allt.

Tack till Jan som hjälpa mig att få det att fungera!

Att skriva projektrapport

Det finns nog inget tråkigare än att skriva skolarbeten som t.ex. högskolerapporter på minst 15 sidor. det är vad jag skriver just nu, den handlar om min andra LIA period(LIA=lärande i arbete). När jag väl är klar ska jag skriva en hemtenta och sedan fixa till min aförsta LIA rapport.

Twilight

Dom är ju så snygga:D

Vill se nästa film nu^__^
haha så himla roligt när hon tappade popcorn priset i golvet>_<

New moon Trailer

Jag är antaglien inte först eller den ända som skriver om New moon idag.

Jag kunde tyvärr inte sitta uppe och kolla på MTV movie awards men idag när jag kom till jobbet kollade jag på Trailer som finns att se överallt på nätet nu. Så jävla bra och jag längtar så jävka mycket! tydligen vann de 5 utav 6 nomeneringar!

Se och njut! :D